Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 "ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "

                                 Από τον  ΕΝΔΕΛΕΧΗ


Με δυο (2) χρυσά, δυο (2) ασημένια & ένα (1) χάλκινο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του αθλητικού συλλόγου Γρεβενών Μεγαλέξανδρος στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών  Βορείου Ελλάδος-Νεανίδων Παίδων Κορασίδων, Παμπαιδων Α και Β   παγκορασιδων Α και Β που πραγματοποιήθηκε στις 18-19&20 Φεβρουαρίου 2011, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα
Στην κατηγορία Κορασίδων
 Η αθλήτρια
  ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στα  αγωνίσματα 100μ και 200μ ύπτιο πήρε την πρώτη θέση  και στο αγώνισμα 50μ ύπτιο πήρε την δεύτερη θέση. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι   στα αγωνίσματα 50μ και 100μ ύπτιο έπιασε τα όρια προεθνικής για την κατηγορία κορασίδων.
Η αθλήτρια ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στο  αγώνισμα 50μ πρόσθιο πήρε την δεύτερη θέση και στο αγώνισμα 200μ πρόσθιο πήρε την Τρίτη θέση. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι   στο   αγώνισμα 50μ πρόσθιο έπιασε το όριο προεθνικής για την κατηγορία κορασίδων.
Στην κατηγορία παγκορασίδων –Α
Η αθλήτρια ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ πήρε μέρος στο αγώνισμα 200μ πεταλούδα όπου έπιασε το θερινό όριο πρόκρισης  για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην ΑΘΗΝΑ.
Μετά από 11 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου   τα κορίτσια μας κατάφεραν να πάρουν τα πρώτα χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης & να κάνουν περήφανο τον Μεγαλέξανδρο σε όλη την Ελλάδα πλέον.
Αποδειξανε οι αθλήτριες μας μαζί με τον προπονητή τους ότι οι μεγάλες προσπάθειες που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια δεν πάνε χαμένες.
Ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο οι προπονήσεις γινανε κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά η επιμονή και η αγάπη για το άθλημα τις κολύμβησης έφερε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μεγαλέξανδρου συγχαίρουν τις αθλήτριες του Συλλόγου για αυτές τις μεγάλες επιτυχίες . Επιτυχίες που ευχόμαστε να συνεχιστούν και στο μέλλον .
Συγχαίρουμε τον προπονητή τις αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου Ζαψαλη Δημήτριο , για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει όλο αυτό το διάστημα κάτω από   αντίξοες συνθήκες , καθώς επίσης και όλο το  προπονητικό  τιμ τις ομάδος.
Τέλος για άλλη μια φορά  να ευχαριστήσουμε μαζί με τα κορίτσια μας  που μας κάνουν  περήφανους και κάνουν γνωστά τα Γρεβενά σε όλη την Χώρα, και τους γονείς των αθλητών-τριών που είναι οι αθέατη ήρωες πίσω από τα παιδιά με τις θυσίες που κάνουν όλο αυτό το διάστημα.
Κλείνοντας δεν πρέπει να παραβλέψουμε την συμβολή του Δημάρχου που με κάθε τρόπο κατάφερε να κρατήσει όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα από την αρχή του χρόνου το κολυμβητήριο ανοιχτό δίνοντας την δυνατότητα στον σύλλογο να προετοιμαστεί και να φέρει αυτές τις μεγάλες επιτυχίες. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου χωρίς προβλήματα και στο μέλλον.

Για τον Α.Σ. Γρεβενών  Μεγαλέξανδρος
Το Δ/Σ του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου