Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΝΙΚΗ ..ΝΙΚΗ...ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ 1-0 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ,ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ..ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, παραχώρησε δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας και μίλησε για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και την πρόκριση στον τελικό.
Πιο συγκεκριμένα είπε:
"Οι ποδοσφαιριστές αντιλήφθηκαν ότι παλεύουν για την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ και ο Θεός δεν μας γύρισε την πλάτη. Όλοι βλέπετε τις απαράδεκτες συμπεριφορές. Δεν επιτρέπεται να φτάσουμε στο ποδόσφαιρο σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε. Ψάχνουν τον λόγο να μας τιμωρήσουν. Αναγκάστηκα να μιλήσω τηλεφωνικώς με τον κ. Μαρινάκη. Του είπα ότι αν η ομάδα του δεν βγει στο γήπεδο, του είπα ότι εμείς θα φύγουμε από τη Σουπερ Λίγκα".
Για την πρόκριση στον τελικό: "Είμαστε στον τελικό και ελπίζω ότι θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο μας. Θα ήταν ακόμη καλύτερα να ήταν το γήπεδο γεμάτο από δικούς μας οπαδούς. Πιστεύω ότι θα κρατήσουμε το τρόπαιο στα χέρια μας. Γι' αυτό το σκοπό δουλεύουμε".

Για τις πρόσφατες θέσεις του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα: "Εγώ στη θέση τους θα σιωπούσα. Δεν τους αρέσει όταν το σενάριό τους καταστρέφεται".
Για το αν τον στεναχώρησε κάτι σήμερα: "Βεβαίως. Αλλά ελπίζω ότι θα φέρουμε τάξη σιγά σιγά. Αυτό με τα ψάρια δεν ήταν ωραίο. Μπορεί και οι ίδιοι να τα έριξαν. Όταν εγώ είδα τους πάγκους ήταν καθαρά. Μήπως ήρθαν να παίξουμε μπαλέτο; Είπα στον διευθυντή του Ολυμπιακού ότι στο γήπεδό τους τον προπονητή του Παναθηναϊκού τον χτύπησαν με αντικείμενο.
Και η διαιτησία με στεναχώρησε, αλλά και ο ίντριγκες των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που στο πρώτο ματς επιτέθηκαν στον Αθανασιάδη. Είπα στους παίκτες μας σήμερα ότι δεν είναι ορφανοί, ότι εγώ θα βρω τρόπο να τους προστατέψω και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να τους συμπεριφέρεται έτσι. Είναι και συμπαίκτες στην Εθνική, πώς μπορούν να συμπεριφέρονται με τέτοιον τρόπο".
Για τον Στέφανο Αθανασιάδη: "Εγώ απαγόρευσα να φύγει ο Αθανασιάδης όταν τέθηκε θέμα πώλησής του πέρυσι. Αυτός ο παίκτης είναι όλο το νόημα του ΠΑΟΚ. Είπα στα παιδιά ότι δεν θέλω να φύγει κανείς. Είναι πολύ καλό ότι σκόραρε σήμερα ο Αθανασιάδης. Τον προσέβαλαν στον πρώτο ματς και αυτός τους τιμώρησε σήμερα".
Για το γήπεδο: "Είναι στόχος μας να χτίσουμε το νέο γήπεδό μας. Νομίζω με 32.000 - 35.000 θεατές θα έχουμε μία καλή χωρητικότητα. Αλλά με τη γραφειοκρατία που έχω συναντήσει στην Ελλάδα, αν ξεκινήσουμε την αναστήλωση της Τούμπας, φοβάμαι ότι θα χρειαστούν χρόνια να πάρουμε την άδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου