Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Διπλή εμπλοκή για Βενιζέλο (Δημήτρης Κουκλουμπέρης)


Ευάγγελος Βενιζέλος, Φώφη Γεννηματά
Συναντήσεις με πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση Βγενόπουλου, που προσφέρονται για ποικίλα συμπεράσματα και είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε νέο γύρο σφοδρής εσωκομματικής αντιπαράθεσης ή και να λειτουργήσουν ως προανάκρουσμα μελλοντικής ρήξης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, είχε χθες η Φώφη Γεννηματά και άνθρωποι του περιβάλλοντός της.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες της «Εφ.Συν.», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε χθες στο γραφείο της στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη με τον Δημήτρη Τσιρώνη, ενώ στενός της συνεργάτης είδε -για λογαριασμό της- τον Νίκο Σηφουνάκη.

Πρόκειται για στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία με επιστολές τους που διέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα προέβησαν σε βαρύτατες καταγγελίες για περίεργη ασυλία στην επιχειρηματική δράση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ειδικότερα δίνοντας και εσωκομματική διάσταση στο θέμα ο κ. Σηφουνάκης, σε επιστολή του την 21η Μαρτίου με αποδέκτη την κ. Γεννηματά, αναφερόταν ευθέως σε εμπλοκή και σχέσεις του κ. Βενιζέλου με τον επιχειρηματία.
Μάλιστα ο πρώην υπουργός καταλόγιζε σχεδόν αποκλειστική ευθύνη στον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «θάψιμο» μιας δήλωσής του, τον Σεπτέμβριο του 2014, κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον οποίο ο κ. Σηφουνάκης και το κόμμα του είχαν δικαστική διαμάχη.

Απαντώντας ο κ. Βενιζέλος, αν και επιβεβαίωσε ότι είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της MIG στις 11 Δεκεμβρίου 2015 στο γραφείο του στο Κολωνάκι, είχε αρνηθεί κατηγορηματικά την οποιαδήποτε στήριξη προς τον κ. Βγενόπουλο και εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και κατά ενός μέρους της Χαριλάου Τρικούπη με την αναφορά σε «γνωστά κυβερνητικά φερέφωνα».
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου