Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΝΤΡΟΠΗ για την αριστερά !!

  Έφτασε και η στιγμή των  χαμηλο-συνταξιούχων εδώ η συν-κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ο πρωθυπουργός κ. Τσίππρας έδειξαν το νεοφιλελεύθερο πρόσωπό τους και έκοψαν το ΕΚΑΣ σε ανθρώπους της δουλειάς των 660€ αλλάζοντας την κλίμακα των δικαιούχων.
ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ για την ψευτο-αριστερά της μπούρδας και των τάχα δεσμεύσεων  του πρωθυπουργού ότι δεν θα κόψει συντάξεις και μισθούς.
Υπάρχει και συνέχεια   τις ξεφτίλας  ότι αυτοί θα πρέπει να το επιστρέψουν άκου λέει από την 1-1-2016 λες και οι άνθρωποι έπαιρναν το ΕΚΑΣ παρανόμως ..πρέπει να ντρέπεται ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του για το κατόρθωμα.
Λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι εδώ έχουμε να κάνουμε με την συνομωσία της τάχα- αριστεράς με την άκρα δεξιά σε βάρος του λαού μας ,αυτά ούτε ο Σαμαράς-Βενιζέλος δεν μπόρεσαν να κάνουν και έπεται συνέχεια   με το άλλο λαϊκό μέτρο της αύξησης του ΦΠΑ,  της μείωσης του αφορολόγητου, της αύξησης του ειδικού φόρου στα καύσιμα κτλ που σε νομοσχέδιο των 6000 σελίδων ζητά την έγκριση του κοινοβουλίου .
Καλούνται οι Έλληνες βουλευτές να το ψηφίσουν και να βάλουν την ταφόπλακα των δανειστών πάνω από τους Ελλάδα.

Άλλοι δεν θα το ψηφίσουν επειδή δεν είναι στην κυβέρνηση και άλλοι από συνείδηση ..μπορεί όμως οι κυβερνητική πλειοψηφία να το ψηφίσει και με 153 ψήφους να κοκορεύεται  ότι το έκανε γιατί δεν μπορούσε αλλιώς αλλά να ξέρει ότι στο λαό θα βρεί πόρτα και στις επόμενες εκλογές να επανέλθει στο 4% γιατί αυτό της αξίζει δυστυχώς.
Είναι τόσο καιρό στην εξουσία και δεν πήρε ένα μέτρο για να στηρίξει οικονομικά των λαό ,μόνο πονηριές και με τερτίπια  άλλων εποχών προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο.
Με το καλό να έλθει και ο ΝΈΟΣ  φόρος  ο ΕΝΦΙΑ εκεί θα πληρώσουν και οι νεκροί,,,,,
  Με αγάπη
΄ταχογράφος΄

*ραντεβού και πάλι στα τσιπουράδικα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου