Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ποιά είναι τα μέλη της Επιτροπής που θα δώσει τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Πέρα από τους 8 νυν και υποψήφιους καναλάρχες (και εκπροσώπους τους) που βρίσκονται από το πρωί κλεισμενοι στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, άλλα 5 πρόσωπα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της μαραθώνιας διαδικασίας για τη δημοπράτηση των 4 τηλεοπτικών αδειών. Πρόκειται για τα 6 μέλη της Ειδικής Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού που εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και θα δώσουν το τελικό «πράσινο φως» στους 4 νικητές της δημοπρασίας.

Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο καθηγητή Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, Χρήστος Δουληγέρης, ο οποίος έχει διατελέσει και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Ο Χρήστος Δουλγέρης είναι επίσης αναπληρωματικό μέλος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Αναπληρωτής πρόεδρος έχει οριστεί ο προϊστάμενος του τμήματος Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Φάνης Αναγνωστόπουλος.



Μέλη της επιτροπής είναι ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Προγραμματισμού και Αναφορών των ΕΛΤΑ Χάρης Μαρεντάκης, ο προιστάμενος του τμήματος Ρύθμισης Τηλεπικοινωνιακών Θεμάτων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Γιώργος Κολυβάς, ο δικηγόρος και ειδικός επιστήμονας στο ΕΣΡ Νίκος Αγγελής και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης Γιάννης Πάγγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου