Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Φώφη: Ο Τσίπρας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο -Αλαζόνας και ανάλγητος

Αλαζόνα και ανάλγητο χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ.

«Ο κ. Τσίπρας, χθες, (σ.σ. την Κυριακή) έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αλαζών και ανάλγητος. Αλλά και ως Πρωθυπουργός δεν μπορεί. Η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας βουλιάζει σε μια επικίνδυνη στασιμότητα» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την συνάντησή της με την διοίκηση της ΔΕΘ.

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε ότι «η Ελλάδα μπορεί, αρκεί να αλλάξει η πολιτική. Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση με άλλον Πρωθυπουργό».

Οπως τόνισε θα παρουσιάσει απόψε στην ΔΕΘ «μία ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση για μια συμμαχία-ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο τόπος».


Η Φώφη Γεννηματά μετά την επίσκεψή της στην ΔΕΘ σχολίασε πως «υπάρχει μία άλλη Ελλάδα . Υπάρχει μία Ελλάδα που εξάγει, που παράγει, που δημιουργεί, που καινοτομεί, που μπορεί να προχωρήσει μπροστά . Και οφείλουμε οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σε αυτές τις δυνάμεις τις παραγωγικές του τόπου, επιτέλους, να κάνουμε το αυτονόητο. Να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε με δύναμη να βγάλουμε την χώρα από την κρίση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου