Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η "Γιορτή Ποδοσφαίρου" της ΕΠΣ Γρεβενών

Με μεγάλη επιτυχία η "Γιορτή Ποδοσφαίρου" της ΕΠΣ Γρεβενών (φωτο-video)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Γιορτή Ποδοσφαίρου" της ΕΠΣ Γρεβενών στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «Πανόραμα» Μυρσίνης Γρεβενών.
Η Διοίκηση της Ένωσης και ο πρόεδρος Δημ. Κουπτσίδης, τίμησαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη (που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε και εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση, ενώ την παράσταση έκλεψε η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία καταχειροκροτήθηκε έντονα.
Ο ισχυρός άνδρας της πρόεδρος της ΑΕΚ έστειλε μήνυμα για αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Εύχομαι να δούμε όλοι πολύ σύντομα την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η Ένωση των Γρεβενών είναι από τις πρώτες που στάθηκαν στο πλευρό του Βαγγέλη του Γραμμένου" είπε ο Δημήτρης Μελισανίδης, ενώ στο γραπτό μήνυμα που εστάλη από τον Ιβάν Σαββίδη, σημειωνόταν: "Μας ενώνει η αγάπη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θα διανύσουμε μαζί αυτή τη διαδρομή".
Επίσης βραβεύτηκε και ο Γιάννης Βαλαώρας, παλιός άσος της Λάρισας, που είχε αγωνισθεί και στον Πυρσό Γρεβενών.
Παρόντες ήταν: ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ που ευλόγησε και την κοπή της πίτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος, ο πρωην υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος ,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Βασίλης Φωτιάδης, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, ο Μάλαμας Τεβεκέλης και ο δημοσιογράφος του west Δημήτρης Βακρατσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου