Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

«γκρίζος καπνός» της παθογένειας ίπταται πάνω από τα Γρεβενά -Bloger ταχογραφος-


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών της Κυριακής, βγήκε  «γκρίζος καπνός» και  πέρασε κατά πλειοψηφία  η πρόταση του Δημάρχου  να είναι  ξανά Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης που συγκέντρωσε μόλις  16 ψήφους εν μέσω παραιτήσεων-αποχωρίσεων -ανεξαρτητοποιήσεων  και με την μη ψήφισή  του από την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου.
Διχόνοια στον συνδυασμό του Δημάρχου και φανερά ενοχλημένος ο αρχηγός της «μείζονος» από την μέχρι τώρα συμπεριφορά του Πρόεδρου του Δ.Σ. δεν τον στήριξε σε αυτή την ψηφοφορία.
Ο    «γκρίζος καπνός» της παθογένειας ίπταται πάνω από τα Γρεβενά ,το έργο νομίζω θα εχει και συνέχεια . Μετά τα αποκριάτικα γλέντια οι μάσκες έπεσαν και το πρόβλημα του Δήμου Γρεβενών βάζοντας όλα τα θέματα κάτω από το χαλί ,φανέρωσε την ανεπάρκεια μερικών στα ουσιαστικά θέματα της καθημερινότητας και της συμπεριφοράς.
Στις θέσης αυτές δεν πάς για καταξίωση αλλά για προσφορά από το περίσσεμα της καρδιάς μας ,του χρόνου μας ,της εμπειρίας μας και των γνώσεών μας ,σε διαφορετική περίπτωση οδηγούμε τον Δήμο μας σε μαρασμό το λαό μας σε διχόνοια και το όραμα της ανάπτυξης να γίνεται εφιάλτης.
'Όλοι οφείλουμε να υπερβούμε τον αρνητικό μας εαυτό, να βάλουμε όλοι τις δυνάμεις μας για μια καινούργια αρχή, να ανοίξουμε μιά νέα εποχή''.

Υ.Γ 1
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία(λαϊκή παροιμία) και «Οι ελπίδες είναι τα όνειρα όσων δεν κοιμούνται.» (Πίνδαρος).

Υ.Γ.2
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ισαάκ Ισαακίδης (πρόταση της Μείζονος Αντιπολίτευσης) και Γραμματέας του Προεδρείου του Δημ.Συμβουλίου ο Γιάννης Στουγιάννης.
Bloger -Ταχοχραφος-Ελλάδας-2017-Σωκρατης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου