Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η ομηρία συνεχίζεται: Συγκοινωνία... αγνοείται για ένατη μέρα στη Θεσσαλονίκη

Η ομηρία συνεχίζεται: Συγκοινωνία... αγνοείται για ένατη μέρα στη ΘεσσαλονίκηΚρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα αναφορικά με το ζήτημα του ΟΑΣΘ, καθώς υπάρχουν πιθανότητες αναστολής της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον Οργανισμό, με τη Θεσσαλονίκη να αποκτά αστική συγκοινωνία μετά από εννέα μέρες.

Οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν στις 12:00 το μεσημέρι και όπως τόνισε χθες ο πρόεδρός τους, κ. Δημήτρης Τσερμενίδης, αναμένεται να πιστωθούν τα χρήματα που οφείλονται στους λογαριασμούς των εργαζόμενων, τα οποία προέρχονται από τη διαιτησία που κέρδισε ο Οργανισμός στις 8 Μαΐου, αλλά και μέρος της επιχορήγησης του Ιουνίου.Αν και εφόσον υπάρξουν οι διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς τους, τότε θα λύσουν τα χειρόφρενα και θα βγουν αμέσως τα λεωφορεία στους δρόμους.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, με τον πρώτο να υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους ότι η πόλη δεν αντέχει άλλη ταλαιπωρία.Ο κ. Σπίρτζης επισήμανε στον Περιφερειάρχη ότι μέχρι σήμερα, Τρίτη, θα έχει προχωρήσει η έγκριση εκταμίευσης των απαιτούμενων ποσών από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και η πίστωσή τους στον ΟΑΣΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου