Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τσίπρας: Οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε μέσα στο λιμάνι και όχι σε τρικυμία

Τσίπρας: Οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε μέσα στο λιμάνι και όχι σε τρικυμία Μήνυμα ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και όταν η χώρα έχει ξεπεράσει πλήρως τις δυσκολίες άφησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση του Στέφανου Διαμαντόπουλου και του Ράδιο Θεσσαλονίκη στην συνέντευξη τύπου της 82ης ΔΕΘ.
«Ο λαός θα συγκρίνει στα κρίσιμα ζητήματα τι έχει γίνει, δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό όταν βρισκόμασταν στον δύσκολο κάβο. Έχει ακόμα κυματισμό, έχει και δυσκολίες αλλά τη στροφή την έχουμε πάρει. Για καλό του ελληνικού λαού και όχι της αντιπολίτευσης οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε σε ασφαλές λιμάνι και όχι μέσα στην τρικυμία¨, απάντησε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις και τη σύγκριση που τίθεται με την αξιωματική αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση του δεν θα προχωρήσουν σε βεβιασμένη εκτίμηση της ΝΔ πιεζόμενοι από τις δημοσκοπήσεις, κάνοντας παράλληλα «τη χάρη στη ΝΔ να προχωρήσουν σε εκλογές».
«Η πραγματική σύγκριση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις θα μπορέσει να γίνει στο τέλος της τετραετίας», είπε χαρακτηριστικά. 

THESSNEWS-DESK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου