Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Στις Βρυξέλλες αύριο η Φώφη -Σε ανοιχτή συζήτηση για το προσφυγικό στο Ευρωκοινοβούλιο

Στις Βρυξέλλες αύριο η Φώφη -Σε ανοιχτή συζήτηση για το προσφυγικό στο ΕυρωκοινοβούλιοΣτις Βρυξέλλες θα βρεθεί αύριο, Τρίτη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση ανοιχτής συζήτησης για το προσφυγικό στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου. 
Στη συζήτηση θα μετάσχουν ευρωβουλευτές της προοδευτικής συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών από τις 28 χώρες της ΕΕ και αναμένεται να αναλυθούν όλες οι πτυχές του προβλήματος, αλλά και οι περαιτέρω πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν. 
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο πρόεδρος της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλα, η ύπατη εκπρόσωπος για την εξωτερική πολιτική της ΕΕ Φεντερίκα Μοργκερίνι, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φραντς Τίμερμανς και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για το προσφυγικό που έχει αναλάβει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τις οποίες είχε συζητήσει με τον κ. Πιτέλα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου