Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                Γρεβενά 20-10-2016
Α/ΘΜΙΑΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΝΟΜΟΥ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1
Πληροφορίες: Καραμήτρος Βασίλης
Τηλέφωνο: 2462350874, 6976990450
ΦΑΞ: 2462350896
E-mail: karamitrosbas@hotmail.com

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι το Σωματείο μας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Καραμήτρος Βασίλης υπογράφουν, μεταξύ άλλων τριάντα περίπου τοπικών φορέων, κείμενο με το οποίο ζητείται η σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου στα Γρεβενά, προκειμένου να συζητήσει το θέμα της μεταφοράς ή όχι των αστυνομικών υπηρεσιών στις νέες εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων.
Διαψεύδουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Γρεβενών και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Καραμήτρος έχει υπογράψει οποιοδήποτε κείμενο – κάλεσμα προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας να συνεδριάσει στα Γρεβενά για να συζητήσει το θέμα της μεταφοράς ή όχι των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στις νέες εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων.
Θεωρούμε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα που θα έπρεπε να απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο στα Γρεβενά, όπως είναι η μεγάλη ανεργία, το προσφυγικό, η υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών (υγεία, πρόνοια, παιδεία), η έλλειψη προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες (Νοσοκομείο, Εκπαίδευση, Δήμοι, Περιφέρεια, Κοινωνικές Δομές κτλ), και στη συνέχεια να συζητηθεί και το θέμα της μεταφοράς των Αστυνομικών Υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη πρώτα τις απόψεις και τις ανάγκες των εργαζομένων και των εξυπηρετούμενων πολιτών και στη συνέχεια οποιουδήποτε άλλου φορέα ή ιδιώτη.

Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους και το λαό των Γρεβενών να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να διεκδικήσουν με τον αγώνα τους και να επιβάλουν με την πάλη τους λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που τους απασχολούν, όχι με βάσει τις δυνατότητες και τις επιλογές των κυβερνώντων και των Θεσμών, αλλά με βάσει τις σύγχρονες και αυξημένες ανάγκες τους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο  Γεν. Γραμματέας                                     Ο  Πρόεδρος

 
             Νικόλαος Μπαλοδήμος                           Βασίλειος Καραμήτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου