Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

«Πόλεμος» επιστολών μετά την έξωση σε Ξεκαλάκη στο ΠΑΣΟΚ

«Πόλεμος» επιστολών μετά την έξωση σε Ξεκαλάκη στο ΠΑΣΟΚΚλιμακώνεται η ένταση στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά και του Στέφανου Ξεκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γεννηματά έδωσε εντολή μέσω του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Σαλαγιάννη στον κ. Ξεκαλάκη να εγκαταλείψει άμεσα τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Με επιστολή του προς τον κ. Σαλαγιάννη, ο κ. Ξεκαλάκης έκανε λόγο μεταξύ άλλων για κλίμα εκφοβισμού, αλλά και για άτομα τα οποία έχουν απομυζήσει οικονομικά και πολιτικά το ΠΑΣΟΚ.

Σε απαντητική επιστολή του, ο κ. Σαλαγιάννης σημείωσε, απευθυνόμενος στον κ. Ξεκαλάκη, πως σε ό,τι αφορά στα γραφεία στον 5ο όροφο «η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη Πέμπτη είχες συμφωνήσει και ζήτησες ένα δεκαήμερο για να τακτοποιηθείς. Σου πρότεινα μάλιστα, άλλο γραφείο στη Χαρ. Τρικούπη, όπως επίσης και  γραμματεία για την υποστήριξη σου. Είπες, όχι, θα φύγω».

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

Σε σχέση με την επιστολή που άφησες σήμερα στο γραφείο μου, θέλω να σου επισημάνω τα εξής:

Τα πολιτικά ζητήματα που θέτεις δεν είναι  στην άμεση αρμοδιότητα μου και δεν τα σχολιάζω. Είναι απόψεις σου και τις σέβομαι.  Έχω και εγώ τις απόψεις μου και τις ξέρεις.


Σε ότι αφορά στα γραφεία στον 5ο όροφο, η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη Πέμπτη είχες συμφωνήσει και ζήτησες ένα δεκαήμερο για να τακτοποιηθείς. Σου πρότεινα μάλιστα, άλλο γραφείο στη Χαρ. Τρικούπη, όπως επίσης και  γραμματεία για την υποστήριξη σου . Είπες, όχι, θα φύγω.

Σε ότι αφορά στους  υπαλλήλους που είναι αποσπασμένοι  στο γραφείο σου, όπως και στον αστυνομικό, σε διαβεβαίωσα κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα, θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο κόμμα μας.

(Σου υπενθυμίζω απλά ότι αυτή η συζήτηση έγινε ενώπιων δυο πολύ αγαπητών μας  φίλων και συντρόφων).

Μιλάς στην επιστολή σου για κλίμα εκφοβισμού στο ΠΑΣΟΚ.

Ε, αυτό, δεν είναι μόνο άδικο, αλλά αποτελεί και απαράδεκτη αντιστροφή της αλήθειας.

Επειδή με αφορά και προσωπικά, τόσο καιρό που είσαι εδώ ως Γραμματέας, περίπου δυο χρόνια, πες μου έναν άνθρωπο μας – έστω μόνο έναν! –  που τιμωρήσαμε με άρση της απόσπασής  τους, που εκφοβίσαμε. Έστω έναν!

Σ’ ότι αφορά στελέχη με απολαβές, που πρέπει «να έρθουν στο φως»,

ένα έχω να σου πω : κανένα στέλεχος δεν αμείβεται από το ΠΑΣΟΚ,  ούτε με 1 ευρώ!

Εδώ αγκομαχούμε  να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας, θα πληρώνουμε τα στελέχη μας;

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!

Και είναι κρίμα που το θέτεις, ενώ κάθε μέρα, σχεδόν, που βρισκόμασταν και συζητούσαμε μεταξύ των άλλων και για τις οικονομικές μας δυσκολίες, ποτέ  δεν ετέθη τέτοιο ζήτημα.

Σε ότι αφορά «τις ευθύνες για ότι συμβεί» στους συνεργάτες σου στον 5ο όροφο,  τί εννοείς;  τί θα μπορούσε τάχα να συμβεί;  Πότε συνέβη κάτι για να επαναληφθεί: Είναι δυνατόν να θέτεις τέτοιο θέμα;

Αγαπητέ Στέφανε,

Δουλεύουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια με αγωνία για την παράταξή μας, ως εθελοντές,  μερικές φορές ως εθελοντές αυτοκτονίας.

Το να θέτεις τέτοιου είδους θέματα, δε μας ταιριάζει και δεν μας αξίζει
THESSNEWS-DESK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου