Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Πιστοποίηση Συνέδρων, εκπροσώπων κομμάτων/φορέων της ΔΗ.ΣΥ- κάρτας συνέδρου καταβάλλεται υποχρεωτικά το ποσό της οικονομικής συνεισφοράς των 15 ευρώ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: APΤσσουχτερή» θα είναι η συμμετοχή στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που πραγματοποιείται από τις 30 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου.

Τα μέλη των κομμάτων και των φορέων του σχήματος που θα θελήσουν να λάβουν μέρος θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών.
Συγκεκριμένα, το κόστος για τη συμμετοχή ανά σύνεδρο ανέρχεται στα 15 ευρώ, σύμφωνα με την εγκύκλιο που απέστειλε στις νομαρχιακές και κομματικές οργανώσεις η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου.

Η εγκύκλιος έχει θέμα «Πιστοποίηση Συνέδρων, εκπροσώπων κομμάτων/φορέων της ΔΗ.ΣΥ.» και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης, και την παραλαβή της κάρτας συνέδρου καταβάλλεται υποχρεωτικά το ποσό της οικονομικής συνεισφοράς των 15 ευρώ. Για την έγκαιρη ενημέρωση των συνέδρων η Ομάδα Οργανωτικού θα τους αποστείλει προσωπικά την παρούσα εγκύκλιο».


Το παραπάνω ποσό είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν οι 1500 σύνεδροι (από τους συνολικά 3000) που αποτελούν εκπροσώπους των κομμάτων και των φορέων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σημειώνεται ότι σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν όπως π.χ. κατά την εκλογή αρχηγού από τη βάση η συνδρομή των μελών και των φίλων κυμαινόταν από 2 μέχρι 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου