Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Μπλόκο και μεταβολή στις στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ ;

Φωτογραφία του Konstantinos Mpourxas.Δόθηκε εντολή να ''πνιγεί'' κυριολεκτικά η είδηση !
Έχουμε φανταστεί τι θα γινόταν αν αυτό που έγινε προχθές στην Κοζανη από μελη και φίλους του ΚΚΕ γινόταν σ' ολες τις χώρες όπου περνούσε στρατιωτική αρμάδα του ΝΑΤΟ ;
Έχουμε φανταστεί τι θα γινόταν αν οι λαοί κι άλλων χωρών έκαναν αυτό που έκαναν οι ΚΚεδες της Κοζάνης δηλαδή μπλόκο και μεταβολή στις στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ ;
Τι θα γινόταν ; Απλά θα είχαν σταματήσει οι επεμβάσεις θα είχαν σταματήσει οι πόλεμοι , θα είχε σταματήσει το προσφυγικό , θα είχαν σταματήσει αυτά που έγιναν στο Λονδίνο , στο Παρίσι κι αλλού !
Απλά οι λαοί θα είχαν πάρει την υπόθεση της ζωής τους και της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους αποκλειστικά στα δικά τους χέρια !
Απλά θα μιλούσαμε για έναν άλλο και εντελώς διαφορετικό κόσμο !
Να γιατί το γεγονός της Κοζάνης το έπνιξαν κυριολεκτικά τα αστικά ΜΜΕ !
Να γιατί η πρωτοφανής για τα παγκόσμια χρονικά είδηση δεν αναφέρθηκε από κανένα αστικό ΜΜΕ !
Να γιατί στο διαδίκτυο εκτός απ τους ΚΚεδες και τις φιλειρηνικές οργανώσεις που το κοινοποίησαν από τους υπόλοιπους έπεσε μαύρο στην είδηση !
Δεν ήθελαν με τίποτα να μαθευτεί το γεγονός για να μην επαναλάβουν κι άλλοι λαοί ακριβώς το ίδιο !

Δεν ήθελαν με τίποτα να μαθευτεί γιατί η σπίθα θα φέρει πυρκαγιά στα μπατζάκια των απανταχού ιμπεριαλιστων και θα τους χαλάσει τα σχέδια !
Ενα δεν έχουν καταλάβει ! Πως η Κοζάνη ήταν μόνο η αρχή !
Αν οι ιμπεριαλιστές και οι πολεμοκάπηλοι νομίζουν πως στην Ελλάδα θα κάνουν περίπατο και θα μπλέξουν το λαό μας σε εμπόλεμες καταστάσεις είναι βαθιά γελασμένοι !
Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!
Θα ξεσηκώσουμε ακόμα και τις πέτρες και είτε το θέλουν είτε όχι αυτό θα ξεσηκώσει κι άλλους λαούς !
Είτε το θέλουν είτε οχι τα ''νέα '' θα τα ''στείλουμε '' και θα μαθευτούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και να δω τότε πως θ' αντιμετωπίσουν εξεγερμένους λαούς εναντίον τους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου