Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία με το παραθαλάσσιο τείχος της Θεσσαλονίκης!

Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία με το παραθαλάσσιο τείχος της Θεσσαλονίκης! Στην δημοσιότητα ήρθε ακόμη μία φωτογραφία από το παραθαλάσσιο τοίχος της Θεσσαλονίκης προτού γκρεμιστεί.

Όπως αναφέρει η σελίδα στο Facebook Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης η φωτογραφία των τειχών της Θεσσαλονίκης, με τον Λευκό Πύργο στο βάθος από την αντίθετη πλευρά που τραβήχτηκε η φωτογραφία, γνωστοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Η ανάρτηση:

«Τελικά ότι δεν είδαμε για χρόνια ολόκληρα τα βλέπουμε μέσα σε λίγες ημέρες !! Μια φωτογραφία των τειχών της Θεσσαλονίκης, με τον Λευκό Πύργο στο βάθος, απο την αντίθετη πλευρά που τραβήχθηκε η φωτογραφία που γνωστοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Η φωτογραφία είναι απο το χρονολόγιο του φίλου Alexandros Giannios και του την έστειλε ο φίλος του Bill Plaster (https://www.facebook.com/bill.plaster.12). Από εκεί και πέρα είναι άγνωστο προς το παρόν, το που ανήκει και αν έχει πνευματικά δικαιώματα. Φυσικά η ανάρτηση της γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την προαγωγή της γνώσης εκείνης της περιόδου.

***** ***************************************

Νεώτερα ως προς την πηγή της, είναι απο οίκο δημοπρασιών Γαλλικό ή Γερμανικό (Δεν θυμάται ακριβώς αυτός που την ξετρύπωσε}».
THESSNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου