Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

«Απαράδεκτη η κατάσταση στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ» thessnews.gr

«Απαράδεκτη η κατάσταση στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ» (VIDEO)Έντονη κριτική στη διοίκηση του ΟΑΣΘ άσκησε από τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ. Κεντρικής Μακεδονίας ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη την κατάσταση στα λεωφορεία του Οργανισμού.

Σημειώνεται ότι απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο ΟΑΣΘ, έδωσε σε συνέντευξη τύπου στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλλιος Παππάς.

«Οι διαμαρτυρίες των πολιτών για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ κάθε μέρα αυξάνονται. Πολλά λεωφορεία βγαίνουν εκτός λειτουργίας, μεγάλες καθυστερήσεις, η κατάσταση που επικρατεί εντός των λεωφορείων είναι απαράδεκτη. Αντί να βελτιωθούν ή να μείνει στα ίδια επίπεδα η παροχή υπηρεσιών, η λειτουργία του ΟΑΣΘ χειροτέρεψε», τόνισε ο κ. Κυρίζογλου.

«Εμείς τότε γίναμε μάντεις κακών ειδήσεων. Δεν είναι δυνατόν την ώρα που η κυβέρνηση προβαίνει σε ιδιωτικοποιήσεις να θέλει να μας μπει ότι μια κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ θα στη Θεσσαλονίκη θα είναι προς το καλό των πολιτών.
Τώρα δεν είναι προς το καλό των πολιτών το ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Σπίρτζης, το ομολογεί και ο ίδιος ο κ. Παππάς με τα στοιχεία τα οποία μας δίνουν. Με βάση τα πραγματικά στοιχεία και όχι αυτά που δίνουν στη δημοσιότητα , η κατάσταση είναι ακόμα πιο χειρότερη. 

Οι πολίτες απαιτούν από αυτούς που υποσχέθηκαν καλύτερες συγκοινωνίες και τοποθέτησαν τον πατέρα του Παππά εξ ' Αθηνών εδώ ως πρόεδρο, να λύσουν αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα, να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες», επισήμανε.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ || tsolnaras@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου