Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Λευτέρης Τζιόλας: ανάγκη άμεσης αντίδρασης στην εκχώρηση των Δημοσίων Ακινήτων στο Υπερταμείο-πηγή:greveniotis.gr

Για την ανάγκη άμεσης αντίδρασης των υπευθύνων, στην εκχώρηση των 38 Δημοσίων Ακινήτων από το Νομό Γρεβενών στο Υπερταμείο για 99 χρόνια, ως εγγύηση αποπληρωμής του χρέους μίλησε αποκλειστικά στο greveniotis.gr, ο πρώην υφυπουργός και πρ.βουλευτής Γρεβενών Λευτέρης Τζιόλας.

Ο κ.Τζιόλας τόνισε μεταξύ άλλων : «ο κάθε Δήμος κάθε δημοτική υπηρεσία, μπορεί να βρει ποια είναι τα ακίνητα που βρίσκονται στην δική του περιφέρεια, στα Γρεβενά παραδείγματος χάρη υπάρχουν 38 ακίνητα τα οποία βρίσκονται μέσα σε αυτήν. Είναι απαραίτητο είναι ζωτική ανάγκη είναι θέμα ζωής και θανάτου για την πόλη των Γρεβενών για την κοινωνία των Γρεβενών… απευθύνω έκκληση προς ολους, στα πατριωτικά αισθήματα απευθύνομαι στην υπευθυνότητα του καθένα από τους ανθρώπους που έχει θέση υπεύθυνη, θέση διοίκησης, είτε σε δημοτικό επίπεδο είτε σε περιφερειακό επίπεδο, είτε σε υπουργικό επίπεδο, ή οπουδήποτε στην κυβέρνηση που σχετίζονται με τα θέματα αυτά, να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, να ακυρωθεί αυτή η απόφαση. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε την δημόσια περιουσία η οποία όπως έχω ξαναπεί, ανήκει στο έθνος και στο λαό»

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση με την αριθμ. ΥΠΟΙΚ 0004586 ΕΞ 2018 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (ΦΕΚ Β’ 2320 / 19-6-2018) μεταβίβασε στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. 10.119 ακίνητα, κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, συνολικού εμβαδού γης 511.357.451 τ.μ. και συνολικής δομημένης επιφάνειας 22.601 τ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου