Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Διευρύνεται το ρεύμα στελεχών που κινητοποιούνται μαζί με τον Λευτέρη Τζιόλα.-greveniotis.gr

Ο Λευτέρης Τζιόλας, μετά από την πολύ επιτυχημένη συνάντηση στελεχών της προηγούμενης Κυριακής, στις 9 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο ''Αχίλλειον'', συνέχισε αυτή την Κυριακή,16 Δεκεμβρίου, σειρά επαφών με σημαντικά στελέχη από πολλούς κοινωνικούς χώρους και θεσμικούς οργανισμούς, στα Γρεβενά.Διευρύνεται το ρεύμα στελεχών που κινητοποιούνται μαζί με τον Λευτέρη Τζιόλα.
Τα αποτελέσματα των συνομιλιών του Λευτέρη Τζιόλα ήταν πολύ θετικά, επιβεβαιώνοντας ένα κλίμα διευρυνόμενης απήχησης σε όλους τους χώρους των Γρεβενών, συγκεντρώνοντας ενεργητική υποστήριξη στην ενωτική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει μαζί με πολλά στελέχη για την Αλλαγή και τη Νέα Εποχή στο Δήμο Γρεβενών.
Αποκλειστικές πληροφορίες του greveniotis.gr βεβαιώνουν για γόνιμες συναντήσεις εε θέματα των αντίστοιχων τομέων του Δήμου και της Οικονομίας των Γρεβενών με έμπειρα αιρετά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Επιμελητηρίου και του Επιχειρηματικού κόσμου, του Αγροτικού κόσμου και της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών, των Νέων επιστημόνων και του Τεχνικού κόσμου, του Δήμου Γρεβενών και της ΔΕΥΑΓ, καθώς και με αιρετά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η προσπάθεια και άλλων στελέχών που ενεργοποιούνται στο ίδιο πνεύμα με τον Λευτέρη Τζιόλα αποκτά ευρύτερα χαρακτηριστικά αγκαλιάζοντας όλους τους χώρους, πέρα από κομματικές ταυτότητες και στενές πολιτικές σκοπιμότητες.
Αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες από τα ίδια στελέχη, ότι κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους να κλιμακωθεί κια να πλατύνει η ενωτική και αναγεννητική αυτή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου