Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Υπάρχει ελπίδα για τα Γρεβενά ....του Σωκράτη Χρ. Λαδά

Υπάρχει ελπίδα για τα Γρεβενά ,υπάρχει διέξοδος από τον εκφυλισμό και την στασιμότητα ,που τα τελευταία χρόνια είναι τα χαρακτηριστικά της περιοχής μας;
ΝΑΙ υπάρχει!
Με την συμμετοχή όλων και την θέληση για κάτι νέο και δημιουργικό, που μια ικανή, δίκαιη και αποτελεσματική ηγεσία με τον Λευτέρη Τζιόλα μπορεί να εμπνεύσει τους νέους, του επαγγελματίες, το λαό των Γρεβενών, για να κάνουμε το Δήμο Γρεβενών τόπο ανάπτυξης και δημιουργίας .
Εσύ επαγγελματία που βιώνεις κάθε μέρα στη Πόλη μας την εγκατάλειψη ,την μείωση του εισοδήματος ,με τη συρρίκνωση του πληθυσμού μας και την αλαζονεία της διοίκησης του Δήμου !
Εσύ νέα/νέε, εσύ νέε/νέα επιστήμονα, εσύ αγρότη που αποφάσισες να ζεις σ΄ αυτή τη Πόλη κράτος και να δημιουργήσεις μια προοπτική για σένα και την οικογένειά σου, δεν βρίσκεις ένα στήριγμα , μια διέξοδο σένα Δήμο που στηρίζει τους λίγους και εκλεκτούς του για χρόνια τώρα, χωρίς ευρωπαϊκά προγράμματα , χωρίς καινοτόμες δράσεις , χωρίς υποστήριξη, χωρίς νέες τεχνολογίες …στις ξερολιθιές θα φυτέψουμε το νέο όραμά μας για να φυτρώσει η ελπίδα στο τόπο μας.
Όλοι μαζί μπορούμε, να κάνουμε το σήμερα καλύτερο και το αύριο με μέθοδο και πρόγραμμα, ποιο δημιουργικό, συντονίζοντας τις δημιουργικές δυνάμεις, τα κοινωνικά στελέχη, τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, μπορούμε και προχωρούμε μαζί στη συνδιαμόρφωση ενός Σχεδίου Ανόρθωσης και Ανάπτυξης του Τόπου σ΄ όλους τους τομείς.
«από την ολοκληρωμένη διαχείριση, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ορθολογική αξιοποίηση όλων των Φυσικών, Ενεργειακών, Περιβαλλοντικών, Ιστορικών και Πολιτισμικών πλεονεκτημάτων και όλων των Ανθρώπινων και Πλουτοπαραγωγικών Πόρων του Τόπου μας».

Τα Γρεβενά αξίζουν καλύτερα, αξίζουν περισσότερα.
Αξίζουν ένα Μέλλον Ανθρώπινο, Ποιότητας και Ευημερίας.

Είμαι κι εγώ παιδί αυτής της πόλης βγαλμένος από τα σπλάχνα της, γνωρίζοντας ότι τα ψέματα τέλειωσαν πια και πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια , κατευθείαν στη καρδιά , δεν χωρά σε μένα η ατιμία, το ρίξιμο , η αλαζονεία, ο ρεβανσισμός .
Και όπως λέει και η Κατερίνα Γώγου..
«Σημασία έχει να παραμένεις άνθρωπος».
Θα την αλλάξουμε τη ζωή
παρ’ όλα αυτά Μαρία.

Με υγεία
Σωκράτης Χρ. Λαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου