Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα του Νικολάου Τσιάτα, υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Π.Ε Γρεβενών.


Συμπατριώτισσες – Συμπατριώτες
Η ενοποίηση του κεντροαριστερού πόλου έχει ήδη ξεκινήσει .Οι Ελληνες σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, οι κεντροαριστεροί πολίτες μας ζητούν να προχωρήσουμε μαζί. Τό ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα πού εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας. Είναι ο τρίτος πόλος πού θα επιβάλει συνεργασίες. Χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές παντού. Στή λειτουργία του πολιτικού συστήματος, στην παραγωγική διαδικασία, στην οικονομία, στο κράτος και στην δημόσια διοίκηση. Ωστε η πατρίδα μας να ανακτήσει την αξιοπιστία και να πετύχει τή βελτίωση των αντιπαραγωγικών υφεσιακών όρων του νέου μνημονίου. Να βάλει ξανά μπροστά την οικονομία και να προσελκύσει επενδύσεις, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης. Αυτές είναι οι ανάγκες της χώρας. Τά χρόνια προβλήματα των Γρεβενιωτών παραμένουν ζωντανά. Ο τόπος μας δεν είναι φτωχός . Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να ζεί σε ένα περιβάλλον ειρηνικό, δημοκρατικό και κοινωνικά δίκαιο.
Ο Νικόλαος Τσιάτας είναι μηχανολόγος μηχανικός τ.ε. Εργάζεται στα Γρεβενά ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ανέπτυξε πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα από τα μαθητικά του χρόνια. Είναι πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ(Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης) Δυτικής Μακεδονίας, ως γιός αγωνιστή της αντίστασης.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Νικόλαος Α. Τσιάτας

1 σχόλιο:

  1. ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΤΑ
    δυνατά για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς για μια πολιτική χωρίς τα λάθη του παρελθόντος και τα βαρίδια του χθες .Χωρίς αυτούς που οικοδόμησαν στο όνομα του κινήματος την αλαζονεία της εξουσίας , την διαφθορά και την προσωπική τους τακτοποίηση…… ας είμαστε λίγοι τώρα ..αύριο περισσότεροι γιατί το Πασόκ είναι πατριωτικό κόμμα και βασίζεται μόνον στο λαό από τον οποίο αντλεί τη δύναμή του.
    Η εποχή μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου χαρακτηρίζεται από την στρεβλή εποχή των επιγόνων και την σπάταλη, αλαζονική και ρουσφετολογική πολιτική τους που πρέπει σύντομα να αφήσουμε πίσω μας ,που για αυτή όλοι μας είμαστε συνένοχοι όσες μάχες και να δώσαμε στα όργανα του κόμματος και στα συνέδρια.
    Η βάση του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς ,ο λαός μας από τα κάτω θα αλλάξει τις πολιτικές
    Για το νέο ξεκίνημα.
    Στελέχη και άτομα σαν εσένα που χρόνια αγωνίζονται χωρίς κανένα προσωπικό όφελος ή οφίτσια έχει ανάγκη η κοινωνία των Γρεβενών για να γίνει κάτι σε αυτό τον όμορφο τόπο των Γρεβενών.
    Καλή δύναμη ,καλές εκλογές
    ό αγώνας συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή