Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Σχέσεις Βενιζέλου - Βγενόπουλου αποκαλύπτει επιστολή - φωτιά του Σηφουνάκη προς τη Γεννηματά

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στη Δικαιοσύνη με αφορμή την υπόθεση Βγενόπουλου. Το περιοδικό «Επίκαιρα» φέρνει στην δημοσιότητα επιστολή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σηφουνάκη προς την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά στην οποία καταγγέλλει τον πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο για τις σχέσεις του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο πρώην υπουργός μιλά για «θάψιμο» των δηλώσεών του σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο - ο επιχειρηματίας του έχει κάνει πλήθος αγωγών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει - ενώ κάνει λόγο και για μυστική συνάντηση των Βενιζέλου και Βγενόπουλου στο γραφείο του πρώτου στο Κολωνάκι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Επίσης το περιοδικό φέρνει στο φως και επιστολή του πρώην προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, Δημήτρη Τσιρώνη, προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Οι κ.κ. Σηφουνάκης και Τσιρώνης διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο 2009 - 2012 σε υποθέσεις που αφορούσαν στον κ. Βγενόπουλο – είτε στη διερεύνηση των δανείων της Marfin Bank προς την Ιερά Μονή Βατοπεδίου από την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης είτε στις συναλλαγές εταιρειών συμφερόντων Βγενόπουλου με το Ελληνικό Δημόσιο, όπως η συμμετοχή της Olympic Air στον διαγωνισμό για την αεροπορική σύνδεση των νησιών της άγονης γραμμής.

Η επιστολή Σηφουνάκη προς την Φώφη Γεννηματά


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου