Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Με μουσική, χορό και 4.000 πυροτεχνήματα αποχαιρετά το 2018 η Θεσσαλονίκη!THESSNEWS

Με μια λαμπρή γιορτή με τραγούδια χορό και χιλιάδες πυροτεχνήματα θα αποχαιρετήσει απόψε η Θεσσαλονίκη το 2018 καλωσορίζοντας το νέο έτος.

Με μουσική, χορό και 4.000 πυροτεχνήματα αποχαιρετά το 2018 η Θεσσαλονίκη!
Στις 20:30 δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους όπου θα ξεκινήσει ένα πάρτι που θα διαρκέσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους θα ανέβει αρχικά ο Σταύρος Μπαϊράμης και ένα ποπ χορευτικό ελληνικό συγκρότημα. Στις 9:30 το βράδυ θα ακολουθήσει ο Μύρωνας Στρατής, μαζί με την Ελισάβετ Σπανού, τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια και απογειώνοντας το κέφι.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με το μουσικό συγκρότημα των «Μπλε», ενώ λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα δώσει το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση και την υποδοχή του νέου έτους. Την ίδια ώρα, περισσότερα από 4000 πυροτεχνήματα, που θα εκτοξεύονται σε ύψος 200 μέτρων, θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Το εντυπωσιακό υπερθέαμα θα ξεκινήσει ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» των πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον ουρανό της Θεσσαλονίκης θα διαρκέσει 10 λεπτά . Η ρίψη των πυροτεχνημάτων θα γίνεται από θαλάσσης, με μέση συχνότητα εκτόξευσης 400 βολές το λεπτό, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους. Για το σκοπό αυτό, με δαπάνη του ΕΒΕΘ, θα χρησιμοποιηθεί φορτηγίδα, που θα αγκυροβολήσει στο Θερμαϊκό κόλπο, απέναντι από την πλατεία.


Περισσότερα από 4.000 πυροτεχνήματα θα εκτοξεύονται σε ύψος που θα φτάνει τα 200 μέτρα, με «άνοιγμα ομπρέλας» ως 160 μέτρων, φωτίζοντας μια τεράστια περιοχή, με στόχο να προσφέρουν ένα υπερθέαμα, που θα γίνει ορατό από πολλές περιοχές της πόλης και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Η συναυλία του συγκροτήματος των «Μπλε» θα συνεχιστεί μετά τα πρώτα λεπτά του 2019 προκειμένου να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου