Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Λευτέρης Τζιόλας: άνοιγμα μιας Νέας Εποχής για τα Γρεβενά -greveniotis.gr

Λευτέρης Τζιόλας: άνοιγμα μιας Νέας Εποχής για τα Γρεβενά !






















Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία χθες, Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, στις 11:30 στο ''Αχίλλειον'', η συνάντηση - συζήτηση 120 σημαντικών κοινωνικών στελεχών από όλους τους τομείς των Γρεβενών. Στελεχών που δραστηριοποιούνται με κεντρικό πρόσωπο τον Λευτέρη Τζιόλα (π. υπουργό και βουλευτή του Νομού) για το Δήμο Γρεβενών με στόχο την αλλαγή της Διοίκησης στις επόμενες δημοτικές εκλογές και το άνοιγμα μιας Νέας Εποχής για τα Γρεβενά !
Η συγκέντρωση αυτή και η συμμετοχή του Λευτέρη Τζιόλα, ως προσωπικότητας με αδιαμφισβήτες ικανότητες, ισχυρή πανελλαδική αναγνώριση και πολύχρονη πείρα διαμορφώνει κυριολεκτικά ένα νέο σκηνικό.
Δημιουργεί συνολικότερα νέα, σοβαρά δεδομένα στο τοπίο των Γρεβενών, ιδιαίτερα προς τις εκλογές της 26ης Μαίου.
Η συζήτηση που διεξήχθη στο ''Αχίλλειον'' ήταν οργανωμένη (προεδρείο, γραμματεία κλπ) και ουσιαστική και διαμόρφωσε ένα αξιόλογο πλαίσιο με τη συμβολή των συμμετεχόντων στελεχών για την ενωτική κίνηση και ευρεία δραστηριοποίση τους από δω και μπρος.
Συγκεκριμένα, μετά την εισήγηση του Λευτέρη Τζιόλα ακολούθησε ουσιαστική συζητήση που διήρκησε 2,5 ώρες από την οποία προέκυψε η ομόφωνη απόφαση και η μαχητική διάθεση να αξιοποιηθεί με κάθε τρόπο η συγκυρία των Δημοτικών Εκλογών για να ανοίξει στα Γρεβενά μια νέα Εποχή : ανάσχεσης της δραματικής πτωτικής τους πορείας, Ανόρθωσης της Κοινωνίας και της Οικονομίας και Αναπτυξιακών προοπτικών σ΄ολους τους Τομείς.
Η Ενότητα όλων των Δημιουργικών Δυνάμεων του Τόπου, ένα ρεαλιστικό Σχέδιο Ανάταξης, Ανόρθωσης κια Ανάπτυξης και η Ηγεσία του Λευτέρη Τζιόλα αποτελούν τις τρείς (3) κύριες προϋποθέσεις - κλειδιά για μια νέα εμπευσμένη και αποτελεσματική Διοίκηση στο Δήμο Γρεβενών και το άνοιγμα της Νέας Εποχής.
Ο Λευτέρης Τζιόλας κλείνοντας παρουσίασε κατευθυντήριες θέσεις για το περιεχόμενο ενός τέτοιου Σχεδίου. Αναφερόμενος σε στρατηγικούς τομείς καθόρισε το νέο ρόλο του Δήμου ως τον κεντρικό Θεσμό Συντονισμού & Καθοδήγησης της νέας ελπιδοφόρας πορείας, μιλώντας πολύ συγκεκριμένα για : την Οικονομία, την Ανάπτυξη, την Απασχόληση, την Ψηφιακή - Διαδυκτιακή Εποχή, τον Τουρισμό, τις Υποδομές, τη Νεολαία, τον Πολιτικσμό και τον Αθλητισμό, τις Κοινωνικές δομές και την Κοινωνική Πολιτική.
Ευχαρίστησε για την ομόθυμη, στέρεα εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του για την Αλλαγή στο Δήμο, δηλώνοντας ότι με κοινωνική ενότητα, με την ευρύτερη συμμετοχή των πιο δημιουργικών, παραγωγικών και δραστήριων δυνάμεων της Κοινωνίας ο Αγώνας θα δοθεί και θα είναι νικηφόρος. Η συνέχεια θα είναι αντάξια μιας Πόλης και ενός Δήμου σύγχρονου, παραγωγικού, ευρωπαϊκού, πρωτοπόρου.
Η διαδικασία έκλεισε με την απόφαση όλων να συνεχισθεί η προσπάθεια μέσα στην Κοινωνία, να υπάρξουν νέες συναντήσεις με πρωτοβουλίες των στελεχών ανά τομείς και χώρους, κλιμακώνοντας την Αναγεννητική αυτή Προσπάθεια, δεσμευόμενοι στους στόχους και την επιτυχία αυτού του Αγώνα, δημιουργώντας ένα πλατύ, ενωτικό, ισχυρό, πλειοψηφικό Ρεύμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου