Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 7 Οκτωβρίου η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Μετρό Θεσσαλονίκης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || sirmatsis@gmail.com

Στις 7 Οκτωβρίου η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Μετρό ΘεσσαλονίκηςΤην μεθεπόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Μετρό μετά από Πρωτοβουλία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για ακόμη μια φορά από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και την Κατερίνα Νοτοπούλου για την στάση που κράτησε στο θέμα του Μετρό, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αποκάλυψε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου πότε θα γίνει η σύσκεψη που υποσχέθηκε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ώστε να βρουν όλοι μαζί οι φορείς της πόλης μια λύση για τις αρχαιότητες στο σταθμό Βενιζέλου.

«Για το θέμα του Μετρό, έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, θυμούνται ποιον ρωτούν; τον Κωνσταντίνο Ζέρβα του οποίου η στάση είναι εξαιρετικά σταθερή τα τελευταία δέκα χρόνια» σχολίασε δείχνοντας προς την πλευρά της Κ. Νοτοπούλου.

Ενημέρωσε πως την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τις εξελίξεις στο έργο. «Στόχος μας ήταν να γίνει την επόμενη Δευτέρα αλλά η Αττικό Μετρό ζήτησε μια παράταση χρόνου για να παρουσιάσει όλες τις εξελίξεις» σημείωσε ο Κ. Ζέρβας. «Μαζί με όλους τους φορείς θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση» πρόσθεσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου