Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Συλλόγος Φίλων Φιλαρμονικής "Ο ΟΡΦΕΑΣ" στα Γρεβενά

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διεξήχθη η πρώτη Γενική Συνέλευση του επανασυσταθέντος Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής "Ο ΟΡΦΕΑΣ".
Η πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχή των συμπολιτών μας κατέδειξε την ανάγκη επαναλειτουργίας της Φιλαρμονικής στα Γρεβενά. Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ανέλυσε τις μέχρι σήμερα κινήσεις, πόυ αφορούν τόσο το διοικητικό κομμάτι (εγγραφή μελών, καταστατικό κλπ), όσο και τη λειτουργία της Φιλαρμονικής με την εύρεση καλλιτεχνικού διευθυντή στο πρόσωπο του διεθνούς φήμης Κερκυραίου αρχιμουσικού Μιχάλη Μιχαλόπουλου αλλά και των μουσικών που θα πλαισιώσουν το τεχνικό σκέλος της εκμάθησης των οργάνων.
Γενικότερα η αρτιότητα της παρουσίασης ενθουσίασε τους παριστάμενους που καταχειροκρότησαν τους ομιλητές, ενώ συγκινητικές ήταν οι επιστολές που απέστειλαν παλιά μέλη του "Ορφέα" για να στηρίξουν την προσπάθεια.
Ακολούθησε η ψηφοφορία και συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου που αποτελείται από τους: Μιχάλη Κοκκινάκη Σωκράτη Κουρέλλα Βαγγέλη Νικόπουλο Μενέλαο Παπαϊωάννου Μιλτιάδη Τέγο Σπύρο Οικονόμου.


Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει το επόμενο Σάββατο για να αποδοθούν οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες του κάθε μέλους του.
ΠΗΓΗ:
 https://greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου