Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ζίγκ ζάγκ… 88 χιλιομέτρων από τον TAP στη Βόρεια Ελλάδα-Εκτος του σχεδιασμού τα ΓΡΕΒΕΝΑ!! Γιατί όμως! έχουν γινει τα σχετικά αιτήματα! ποιές οι πολιτικες αποφασεις της απομόνωσης των Γρεβενών !!

Ζίγκ ζάγκ στην πορεία χάραξης του αγωγού TAP αναγκάζεται να κάνει η εταιρεία του αγωγού καθώς τα αιτήματα αλλαγής της πορείας του από δήμους, φορείς και μεμονωμένους αγρότες, πολλαπλασιάζονται, δείγμα του πόσο δύσκολο είναι το έργο.
Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει επαναχαράξει ούτε λίγο ούτε πολύ το 16% της αρχικής διαδρομής, δηλαδή 88,5 χιλιόμετρα, έχοντας δεχτεί 100 αιτήματα και ικανοποιήσει τα 40. Αλλά όλα δείχνουν ότι έπεται συνέχεια αφού τουλάχιστον 40 ακόμη αιτήματα δεν έχουν εξεταστεί.

Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω το συνολικό μήκος του αγωγού έχει αυξηθεί κατά 10 χλμ, από τα 545 στα 555 χιλιόμετρα, και το κόστος του κατά 15-20 εκατ. δολάρια
Πρόκειται για αλλαγές αναμενόμενες σε ένα τόσο μεγάλο έργο, όπως ανέφεραν χθες πηγές της εταιρείας του TAP στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι εκεί όπου υπάρχει κάθετη αντίδραση για τη διέλευση του αγωγού είναι στη Καβάλα.
πηγη δεδομενων :Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου