Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Τα σύμβολα μπόρεσαν να τα αλλάξουν τους εαυτούς τους όμως ΟΧΙ.

Λατρεύω τον μονόλογο με τον εαυτό μου , σε κάποιες  στιγμές  αγγίζει τις υποκριτικές σκέψεις των άλλων  που για διάφορους  λόγους  εκτίθενται  σένα ατελείωτο πηγαινέλα με τη ζωή  και τον θάνατο.
 Όταν τα φωτα χαμηλώσουν και οι σκέψεις ,οι αισθήσεις ,το άπιαστο της ζωής σε αναζητά, τότε σίγουρα έχεις ανάγκη από δυο λέξεις αγάπης ή συνεννόησης  ρε αδελφέ και αν ανταφτού  εισπράττεις  την  μοναξιά όχι από επιλογή αλλά από της ζωής τα καμώματα ,ζήτησε από τον εαυτό σου να σε ακούσει γιατί με αυτόν που μιλούσες δεν άκουσε τίποτε .
Τι απαίσιο πράγμα να μιλάς σε κάποιον και αυτός να μη σ΄ ακούει και να κάνει πως σε καταλαβαίνει !! το θλιβερό όμως είναι ότι μπορεί με ψεύτικες ατάκες να σου δώσει και λύσεις καμιά φορά!! Αυτός ακούει  αυτά που θέλει ,νομίζει ότι αυτό που λεει είναι το σωστό και συ να τον κοιτάς  !
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα ακούσαμε και  πάλι το ΠΣΚ με την ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑ. να αυτοαποκαλείται δύναμη νέας αλλαγής «Είμαστε σταθεροί στην πρόταση μας για το σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης, ευρείας λαϊκής στήριξης και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, για να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Εμείς θέλουμε και θα είμαστε μέρος της λύσης, όμως δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός»
Και όλα αυτά χωρις καμία αυτοκριτική για τα πεπραγμένα των τελευταίων 20 χρόνων που δεν είχαν καμία σχέση με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και τις αρχές του .

 Τα σύμβολα μπόρεσαν να τα αλλάξουν τους εαυτούς τους όμως ΟΧΙ.
"ταχογραφος Bloger -Ελλάδας"
ΛΑΔΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου